O nas

NAŠA ZGODBA

Naša osnovna dejavnost je vseskozi tiskarstvo s spremljajočimi storitvami. Pri nas se neprestano razvijamo in izpopolnjujemo, kar nam daje moč strankam nuditi kakovostne in najugodnejše storitve ter produkte.
V 13 letnem obdobju, smo se spoznali z marsičem z ugotovitvijo, da je zadovoljstvo stranke najvišja raven poslovanja. V naši tiskarni stremimo k popolnemu zadovoljstvu strank, zato prisluhnemu vsem potrebam in željam, s katerimi pridejo do nas.
Smo mlada ekipa in naše delo je medsebojno povezano, saj smo le tako dosegli, da se pri delu počutimo kot velika družina, kar nam daje občutek sproščenosti, veselje do dela in kvalitetno opravljeno delo. Nismo le strokovno naravnani, vemo tudi kaj pomeni druženje, zabava in sproščanje. Vsak posameznik se trudi po svoji najvišji ravni kakovosti dela in pomoči, kar je dokaz, da se vsaka stranka posebej vrne k svojemu “prijatelju” v Armi.

ZAKAJ IZBRATI NAS

Hitra dostava

Trudimo sem, da naročene tiskovine čimprej oddamo v dostavo oz. jih stranke same prevzamejo v prevzemnih mestih.

Konkurenčne cene

Cene prilagodimo vašim željam. Zagotavljamo, da bomo skupaj pripravili najugodnejšo ponudbo.

Podpora strankam

Z vami smo v kontaktu skozi celoten proces od naročila do samega tiska in obdelave naročenega.

SPOZNAJTE NAS

Arpad Žoldoš

direktor

Veliki ljudje delajo velike stvari. Ne samo, da je Arpi najvišji član naše ekipe, je hkrati vir kreativnosti in novih idej. Znan je po svojih ročnih spretnostih in če je potrebno, poprime za vsako delo v tiskarni. Organiziranje dela je njegovo drugo ime, je poročen in ima 3 otroke.

Ludvik Hozjan

grafični oddelek

Ludvik pod umetniškim imenom Lali, bo posegel po enostavnen oblikovanju vizitke ali pa izjemno kompleksnem danem projektu. Ne boji se nobenega izziva. Z veliko izkušenj najde pravo rešitev za vsak projekt. Kot velik ljubitelj živali, mu miška na delovni mizi nikakor ne uspe uiti. Je poročen in blažen med ženami 😉

Igor Kleiderman

xxl tisk, dodelava

Igor natisnjenim produktom doda še zadnje polepšave in poskrbi, da jih vi, drage stranke, dobite pravočasno. V tiskarni poskrbi, da nam ne zmanjka papirja, tonerjev, pa niti smeha.

Sabina Časar

tekstilni oddelek

Sabina, kot lepši del te ekipe, vodi tekstilni oddelek in poskrbi za vsa vaša naročila. Strateško in skrbno se loti vsakega dela in njen živahen karakter ter prepoznaven smeh se razlegata po vseh prostorih naše tiskarne. Aja, pa rada nas razvaja z dobrotami iz kuhinje.

Matej Časar

UV tisk, dodelava

Matej vaše ideje iz ekrana realizira v produkte in poskrbi za njihovo skladnost, kot tudi za to, da so vsi naši stroji zasedeni na polno. Rad ima nogomet, kot gledalec in je oče dveh najstnikov.

0
+
NAROČIL
0
ZADOVOLJNIH STRANK
0
+
IZDELKOV NA VOLJO
0
+
ODPOSLANIH PAKETOV

SPLOŠNI PODATKI

 • ARMA, TISKARSTVO,POSLOVNE STORITVE IN TRGOVINA,
  ARPAD ŽOLDOŠ, S.P.
  GLAVNA ULICA 1
  9220 LENDAVA – LENDVA

  ID za DDV: SI49475126

  Matična številka: 3140466000

  IBAN: SI56 3000 0002 6567 851 Sberbank
  IBAN: SI56 0234 2025 6185 045 NLB
  IBAN: SI56 0488 8011 3404 719 NKBM

0/5 (0 Reviews)

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.