Varstvo osebnih podatkov

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji

Splošni pogoji spletnega mesta www.tiskarma.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Vsebine, objavljene na spletnem mestu www.tiskarma.si upravlja podjetje Tiskarna ARMA, Arpad Žoldoš s.p., Glavna ulica 1, Lendava (v nadaljevanju upravljalec).
Vsebine so avtorsko zaščitene in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati!

 

Podatki o podjetju:
ARMA, tiskarstvo, poslovne storitve in trgovina, Arpad Žoldoš s.p.
Glavna ulica 1
SI-9220 Lendava
DDV-ID: SI49475126
Matična št.: 3140466000
Elektronski naslov: info@tiskarMa.si

 

Podjetje ARMA, Arpad Žoldoš s.p. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnega mesta in vanje vključenih vsebin. Podjetje tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. Podjetje ARMA, Arpad Žoldoš s.p. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Obiskovalci lahko vsebine spletne strani uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja podjetja ARMA, Arpad Žoldoš s.p. prepovedana.

 

Spletno mesto www.tiskarma.si je je last podjetja ARMA, Arpad Žoldoš s.p.
ARMA, Arpad Žoldoš s.p., si prizadeva na svojem spletnem mestu zagotavljati točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo. Spletno mesto je dostopno 24 ur na dan, vsak dan v tednu, morebitni krajši izpadi so v času posodobitev a so le te izveden v poznih urah.

 

1. Cene

Vse cene objavljene na spletnem mestu NE vključujejo 22% DDV in so izražene v EUR, razen kjer je vidno označeno, da cena vključuje 22% DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Objavljene cene NE vključujejo:
stroškov dostave oziroma pošiljanja,
– stroška grafičnega oblikovanja;
– stroška tehničnega pregleda poslanih ali prinesenih datotek za tisk;
– stroška razpakiranja in pakiranja prinesenih vaših artiklov za tisk;
Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila.

 

2. Izvedba tiska

Za naročene izdelke vam na vašo zahtevo pripravimo računalniško 3D vizualizacijo – računalniška vizualizacija nikakor ne odraža dejanskega izgleda potiskanega artikla in vam služi le za približek izgleda potiskanega artikla – pri tem lahko na dejanskem potisku pride do razlike v barvnem odtenku, velikosti tiska, pozicije tiska, zato morebitnih reklamacij na vizualizacijo in dejanskim potiskom NE sprejemamo! Na voljo vam je tudi brezplačen vzorčni odtis (razen za knjige), katerega vam brezplačno odtisnemo in vam ga dostavimo v predogled.

 

POMEMBNO:
Za pravilno izvedbo tiska, sprejemamo izključno datoteke tipa:
– CDR (CorelDraw),
– AI (Adobe Illustrator),
– PDF, PS (PostScript),
– Datoteke JPG, TIFF, PNG – v resoluciji vsaj 300DPI.
– Vse pisave NUJNO konveritrajte v krivulje (Outline, Curves).

 

V kolikor nam dostavite vašo grafiko v datotekah DOCX, DOC (Word), XLSX, XLS (Excell), PPTX, PPT (PowerPoint) vam ne moremo zagotoviti pravilnosti, saj so to programi za pisarniško delo in ne grafično. Če nam kljub opozorilu ne posredujete pravilnih datotek za tisk, vam morebitne reklamacije na tiskovine NE moremo upoštevati!

Pred začetkom same izvedbe tiska, vam na vaš email pošljemo datoteko pripravljeno za tisk v predogled, katerega morate pisno potrditi. Izvedbe ne začnemo brez vaše potrditve! Potrditev je lahko pisna ali fizično na naši lokaciji.

 

3. Dostava

Naročene izdelke lahko prevzamete osebno na sedežu podjetja ARMA, Arpad Žoldoš s.p., Glavna ulica 1, SI-9220 Lendava, ali pa vam jih bomo dostavili po pošti v dogovorjenem roku. V kolikor to ne bo možno, vas bomo o tem obvestili po E-pošti ali telefonsko in vam izdelke poslali v najkrajšem možnem času.
Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije. Če dostava ni uspešna, oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, vi pa jih lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo ali pa paket prevzamete v vaši najbližji poslovalnici Pošte Slovenije. V primeru drugačnega načina dostave je potreben predhoden dogovor.
Ko je vaš naročen izdelek končan, vam na vaš E-mail in gsm pošljemo sledilno številko CH, s katero lahko sledite paketu.

 

4. Strošek dostave

Strošek dostave krije kupec in se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije. Strošek dostave se prišteje nakupni ceni izbranega izdelka in je naveden na računu-naročilnici.
ARMA, Arpad Žoldoš s.p. ne prevzema odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca in ne prevzema odgovornosti za izgubo pošiljke ali njeno poškodovanje med transportom, prav tako ne prevzamemo odgovornosti za izgubo ali poškodovanje izdelka med vračilom izdelka po pošti.

Načini plačil

Plačilo po predračunu

 

Omogočamo plačilo po predračunu, katerega prejmete po elektronski pošti v PDF obliki (v priponki) s plačilnimi podatki. Plačilo lahko opravite preko spletne banke, na banki ali na pošti. Ko plačilo predračuna prispe na naš račun, steče postopek dobave v dogovorjenem roku.

 

Plačilo po povzetju

Naročeno blago vam pošljemo po pošti (pošta Slovenije) in ob dostavi poravnate celoten znesek za naročeno blago. Stroške plačila po povzetju nosi naročnik blaga!

 

Plačilo z gotovino ob prevzemu

Plačilo z gotovino ob prevzemu lahko opravite na sedežu podjetja, kjer kupnino v celoti poravnate ob prevzemu blaga, med delovnim časom.

 

Plačilo s plačilnimi karticami

Na sedežu podjetja, nudimo tudi možnost plačila s plačilnimi karticami BA Maestro, VISA, MasterCard, AmericanExpres.

 

Plačilo po valuti

Velja izključno za podjetja, ki imajo z nami sklenjeno pogodbo!

Reklamacije

V primeru da z izdelkom niste zadovoljni, nam to sporočite preko elektronske pošte info@tiskarMa.si in telefona 040 511 953. Poiskali bomo najboljšo rešitev glede na vaše želje in naše zmožnosti. Izdelek vam bomo zamenjali, v kolikor pa to ne bo možno, vam bomo vrnili kupnino, vi pa nam izdelek. Vrnjeni izdelek mora biti v takšnem stanju in takšnem obsegu ter številu kot ste ga prejeli!

 

Reklamacije upoštevamo v roku 3 delovnih dni od prejetja naročenega blaga.

Reklamacij izdelkov, katere ste pisno potrdili po predogledu, fizično potrdili na podlagi vzorčnega odtisa, fizično potrdili na sedežu podjetja NE sprejemamo!

 

Reklamacije, pri katerih ugotovimo, da je napaka vsebinska in z vaše strani NE upoštevamo in ponovni ponatis zaračunamo po normalni ceni!

 

Če ugotovimo, da je reklamacija zavajujoča, neverodostojna bomo zaračunali 3 x strošek reklamacije (tj. čas katerega smo porabili za iskanje napake)!

Tisk tekstila - vzdrževanje

Pri tisku tekstila lahko pride do majhnega odstopanja barv, saj se vsak tekstil odraža drugače na tisk in vpojnost barv. Potiskan odtenek barve je zato lahko “optično” drugačen na različnih barvnih podlagah, kar pomeni da bo modra videti nekoliko drugačna na temnem tekstilu kot svetlem, dejansko pa je potiskano vse z enako barvno paleto.

Določena vrsta tiska se mora tiskati z podlaganjem, kar lahko privede do tega, da bo viden rob odtisa, kateri pa po prvem pranju popolnoma izgine, zato vsem predlagamo, da se tekstil opere pred uporabo. (Pri morebitnih reklamacijah, se prepričajte najprej glede zapisanih smernih).

Sigurno se vam je že kdaj zgodilo, da so se vaše potiskane majice med pranjem poškodovale.
Napis ali motiv lahko zbledi, razpoka, lahko se začne luščiti, v najslabšem primeru pa lahko tudi odpade. Verjamemo, da želite življenjsko dobo vaše majice podaljšati, zato vam bomo dali nekaj nasvetov za pravilno vzdrževanje potiskanih majic.


1.) Majice z napisi perite pri nižjih temperaturah in likajte na hrbtni strani odtisa
Artikle tiskamo v transfer tehniki med 150 in 180 stopinj, zato priporočamo likanje na hrbtni strani odtisa. Temperatura pranja naj ne presega 30 ali 40 stopinj. Majice z napisi ne prekuhavajte, saj se večina oblačil dobro opere tudi pri nižjih temperaturah. Svetuje se tudi uporaba tekočih detergentov, saj se ti bolje sperejo z oblačil pri nižjih temperaturah.

2.) Majice z napisi pred pranjem obrnite
Priporočljivo je, da se pri barvnih oblačilih in majicah z napisi oblačila pred pranjem obračajo. Tako ostanejo pri pravilnem pranju nepoškodovana.

3.) Potiskane majice in sušilec ne spadajo skupaj
Vročina je eden izmed največjih uničevalcev tiska na majicah, zato se naj sušenje vrši pri normalnih temperaturah, prav tako blaga ne izpostavljamo direktnemu vplivu sonca. In seveda, ne priporočamo sušenja v sušilnem stroju!

4.) Ne uporabljajte agresivnih čistil in močnega detergenta
Za potiskane majice nikoli ne uporabite kemičnega čiščenja ali agresivnih čistil. Prav tako ni primerna uporaba belil. Če se zgodi, da majico na kakšnem predelu umažete, jo namažite samo na tistem predelu z odstranjevalcem madežev. Tako boste lahko še naprej nosili vašo najljubšo potiskano majico.

Vse majice v naši ponudbi so skrbno izbrane in predstavljajo kvaliteten izdelek v svoji branži, tako da, če boste upoštevali naše nasvete, bo izbrana majica dolgo vam in drugim v veselje!

Varstvo osebnih podatkov

Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke obravnavali zaupno, jih skrbno varovali in v nobenem primeru posredovali ali predali tretji osebi (razen v primeru nezakonitega delovanja v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi).
Pridobljene podatke bomo uporabljali le za nemoteno izvedbo naročil, in če se boste tako odločili, za pošiljanje elektronskih novic. Obvezujemo se, da bomo po končani uporabi vse sprejete elektronske podatke izbrisali iz naših baz, v kolikor ne želite, da jih arhiviramo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

 

Ponudnik zbrane osebne podatke trajno varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07) (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).

 

Podjetje za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke: ime in priimek, naslove za dostavo, podjetje oz. naziv pravne osebe, ID davčno številko pravne osebe, naslov elektronske pošte (uporabniško ime), geslo v šifrirani obliki, kontaktno telefonsko številko. Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, podjetje ne odgovarja.
Podatkov ponudnik ne posreduje tretjim osebam, razen pogodbenim izvajalcem, s katerimi ima ponudnik sklenjeno pogodbo o varovanju osebnih podatkov in ki so pogodbeno zavezani k istim standardom varovanja osebnih podatkov kot ponudnik. Zbirke osebnih podatkov ponudnik hrani na območju Republike Slovenije ter jih ne iznaša v druge države.

 

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletnega mesta www.tiskarma.si za namen izvedbe spletnega informiranja o ponudbi podjetja, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila. Soglasje k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov k naročilu uporabnik dovoljuje podjetju ARMA, Arpad Žoldoš s.p. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.
Navedene podatke lahko podjetje ARMA, Arpad Žoldoš s.p., obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani, tj. 1 leto. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

 

Podjetje ima, skladno z Zakonom o varovanju osebnih podatkov, varovanje osebnih podatkov urejeno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov. Vse pri podjetju redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z določili Pravilnika o varovanju osebnih podatkov in z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne trgovine. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s podjetjem.

 

Uporabniki lahko kadarkoli prenehajo uporabljati spletno mesto in lahko prekličejo svojo registracijo. To storijo tako, da s pisno izjavo sporočijo preklic registracije na email naslov info@tiskarMa.si

 

Pravica do obveščanja in izbrisa
Pravico imate do informacij o vaših osebnih podatkih, s katerimi razpolagamo, kot tudi pravico do izbrisa teh podatkov. Če imate vprašanja glede izbrisa, predelave ali uporabe vaših podatkov, se obrnite na: info@tiskarMa.si ali nam pošljite zahtevek po pošti.

 

Obvestila o stanju naročila
Pridržujemo si pravico, da vas na telefonsko številko, ki ste jo podali v postopku naročila, preko sms sporočila obvestimo, ko je vaše naročilo odpremljeno in če artikli niso bili prevzeti od 3 do 5 dni. Če artikli niso bili prevzeti več kot 5 dni, si pridržujemo pravico klica na posredovano telefonsko številko, kot opomnik za prevzem artiklov.

 

Obvestila
Po prijavi na obvestila bosta vaše ime, telefonska številka in elektronski naslov z vašim dovoljenjem uporabljena v promocijske namene, dokler se iz obveščanja ne odjavite z odjavo na email naslov info@tiskarMa.si.

 

Postopek uveljavljanja pravic
Seznanjen sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovim v pisni obliki na upravljavca, in sicer na elektronski naslov info@tiskarMa.si. Seznanjen sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati. Seznanjen sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve. Podjetje osebne podatke posameznika hrani do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Uporabnik lahko prekliče soglasje za prejemanje elektronskih sporočil (kar stori s pisno zahtevo ponudniku na elektronski naslov info@tiskarMa.si) ali zahteva, da podjetje njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbriše, tako da v celoti izbriše uporabnikov uporabniški profil pri ponudniku.

 

Dodatno
Podjetje je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov njegove spletne trgovine. Podjetje ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja. Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bo uporabnik posredoval ob prijavi v spletno trgovino, kot tudi ob naročilu nakupa izdelkov, vključno z vsebino naročil, bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Podjetje teh podatkov ne bo uporabilo v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Podjetje podatkov uporabnikov ne bo uporabilo za pošiljanje promocijske elektronske pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik naročil oz. s katerimi bo izrecno soglašal. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

 

Dostavni službi bo podjetje zaupalo le potrebne podatke za dostavo naročenih izdelkov (podatki o prejemniku, naslov za dostavo, telefonsko številko za obvestilo o dostavi paketa in/ali reševanju težav pri dostavi in naslov elektronske pošte za obvestilo o statusu dostave paketa). Prek elektronske pošte bo podjetje stopilo v stik z uporabnikom, če bo to potrebno za izvedbo nakupa v spletni trgovini, prek kontaktne telefonske številke pa le, če bo v postopku registracije oz. nakupa v spletni trgovini prišlo do težav.

Piškotki

Kaj so piškotki?

 

Piškotki so male besedilne datoteke, v katere se zapišejo podatki o obisku spletne strani. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je bolj učinkovito in prijetno.

 

Razlogov za uporabo piškotkov je več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (izbira jezika, število prikazanih rezultatov, velikost pisave itn.), pomagajo pri izvajanju spletnih storitev (registracija, vsebina nakupovalne košarice, prijava na e-novice, ogled videa itn.), pomagajo pri zbiranju podatkov o navadah spletnih uporabnikov (število obiskov, uporabnikom zanimiva vsebina itn.), s katerimi si pomagamo izboljšati vašo uporabniško izkušnjo in ocenimo učinkovitost zasnove spletne strani.
Nobeni piškotki, ki jih uporabljamo na svojih spletnih straneh ne zbirajo podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati.

 

Ker želimo biti z vami popolnoma odkriti, smo pripravili seznam vseh piškotkov, ki jih uporabljamo in zakaj. Upoštevajte, da se z nadaljnjo uporabo te spletne strani strinjate z našo rabo opisanih piškotkov.

 

Katere piškotke uporablja spletna stran www.tiskarma.si?

Nujno potrebni piškotki
Piškotki, ki nam pomagajo ustrezno prikazati vsebine, omogočajo delovanje obrazcev, košarice in drugih bistvenih elementov spletne strani.
Tovrstni piškotki so aktivni le v času trajanja seje.
Primer uporabljenih piškotkov: g1_preheader_open_on_startup

 

Google
Google uprablja piškotke za shranjevanje priljubljenih uporabniških nastavitev, izbire jezikovne verzije, št. prikazanih zadetkov in vrednosti, prikaz informacij na Google zemljevidih ter mnogih drugih funkcionalnosti in storitev tega spletnega giganta.

 

Google Analytics
Google Analytics je storitev spletnega analiziranja. Nudi nam informacije o obnašanju uporabnikov na naši spletni strani in nam s tem pomaga ustvariti boljšo uporabniško izkušnjo, prikazati relevantno vsebino itn. Pri razbiranju teh podatkov vas ne moremo osebno prepoznati.
Življenjska doba teh piškotkov znaša do 2 let.
Primer uporabljenih piškotkov: _ga, __utma, __utmb,__utmc, __utmz in __utmv.

 

Google maps
Google maps pripadajoče piškotke uporabljamo za prikaz uporabniku prijaznega zemljevida in označb lokacije.
Življenjska doba teh piškotkov znaša do 10 let.
Primeri uporabljenih piškotkov: SID, SAPISID, APISID, SSID, HSID, NID, PREF.

 

Facebook
Piškotki storitve Facebook personalizirajo izkušnjo skupne rabe, saj vam omogoča prijavo in preprosto interakcijo z družabnimi omrežji in beležijo število delitev, všečkov, komentarjev.
Življenjska doba teh piškotkov znaša do 5 let.
Primer uporabljenih piškotkov: act,locale, lu, datr, csm.

 

Cookie_test
Življenska doba – čas seje,
Uporaba: unikaten ID uporabnika

 

Cookieid
Življenska doba – čas seje,
Uporaba: unikaten ID uporabnika

 

_cookie_consent_analytics
Življenska doba – 10 let,
Uporaba: shrani nastavitve o odločitvi uporabe piškotkov

 

_cookie_consent_others
Življenska doba – 10 let,
Uporaba: shrani nastavitve o odločitvi uporabe piškotkov

 

Kako lahko upravljate ali brišete piškotke?

 

Piškotkov nikakor ne bomo uporabljali za zbiranje vaših osebno določljivih podatkov, po želji pa lahko nastavitve o uporabi piškotkov spremenite tudi v brskalniku svojega računalnika ali mobilne naprave.

Večina modernih brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete ali zavrnete le določene vrste piškotkov ali pa si nastavite opozorilo, da stran želi shraniti piškotek na vašo napravo. Izbrišete lahko tudi piškotke, ki jih je brskalnik že shranil na vaši napravi.

Opozarjamo vas, da v primeru izklopa piškotkov vse funkcionalnosti spletnih strani morda ne bodo delovale enako učinkovito, opozorilo o uporabi piškotkov se bo prikazalo ob vsakem obisku, dolgoročno pa bo to negativno vplivalo na vašo uporabniško izkušnjo.
Postopek spremembe nastavitev piškotkov se v vsakem brskalniku razlikuje. Informacijo o tem lahko poiščete s pomočjo funkcije »Pomoč«, obiščete spletne strani, ki nazorno razloži postopek v vseh modernih brskalnikih, ali pa nas kontaktirate prek e-pošte.

 

Več informacij o piškotkih je na voljo tudi v smernicah informacijskega pooblaščenca klikni tukaj

 

Kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki, ki jih vpišete v obrazce na spletni strani in prijavi na e-novice?

 

Podatke, ki jih vpišete v obrazce na spletni strani, uporabljamo izključno za namene komunikacije (oddaja povpraševanja, podpore, nakupa itn.) oz. zahtevane storitve. Vaše podatke skrbno varujemo in jih nikoli ne posredujemo tretjim osebam oziroma uporabljamo za kakršne koli druge namene.

Za potrebe poslovanja www.tiskarma.si zbiramo naslednje podatke:
ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte (uporabniško ime), kontaktno telefonsko številko, geslo v šifrirani obliki. Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo. Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopate do spletnega mesta.

 

Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

 

S prijavo na e-novice soglašate, da vaš elektronski naslov uporabljamo za namene obveščanja o novostih. Iz sistema se lahko kadarkoli izpišete in sicer tako, da v poslanem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo za odjavo.

 

V Lendavi, 01.06.2018

Tiskarna ARMA
Arpad Žoldoš s.p.

 

Lendava, 1. 1. 2020

0/5 (0 Reviews)

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.